Παροχές Υπηρεσιών από την Ακαδημία

Η Α&K BODYGUARD ACADEMY καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στις εγκαταστάσεις της, θα σας παρέχει (αναλόγως του σεμιναρίου επιλογής σας):

 1. Παραλαβή και μεταφορά από το Βόλο στις εγκαταστάσεις της στον Βόλο,
 2. Διαμονή σε δίκλινα υπερσύγχρονα δωμάτια με T.V, A/C και ψυγείο,
 3. Σεντόνια-κουβέρτες-πετσέτες ατομικές,
 4. Χώρους υγιεινής,
 5. Υπερσύγχρονο γυμναστήριο,
 6. Χώρο εστίασης,
 7. Πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό φαγητό, συνυπολογίζοντας τις ημερήσιες ανάγκες σας σε θερμίδες, σύμφωνα με το σεμινάριο επιλογής σας (τα γεύματα-ποσότητα & ποιότητα- καθορίζονται από διατροφολόγο),
 8. Εμφιαλωμένο νερό 4 λίτρα/άτομο/ημέρα,
 9. Όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό & αναλώσιμα των σεμιναρίων,
 10. Δύο (2) παντελόνια, δύο (2) μπλουζάκια, ένα (1) καπέλο, ένα (1) κλασέρ με γραφική ύλη,
 11. Πτυχίο επιτυχούς αποφοίτησης ή παρακολούθησης,
 12. Ασφαλιστική κάλυψη ατυχημάτων.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Καθ όλη τη διάρκεια της παρακολούθησης των σεμιναρίων, υποχρεούστε σε πλήρη υπακοή και συμμόρφωση με τις εντολές των εισηγητών και δεν επιτρέπεται η απομάκρυνσή σας από τις εγκαταστάσεις, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας (για ολιγόωρη αιτιολογημένη απουσία, μετά το πέρας της ημέρας), ή εάν επιθυμείτε τη διακοπή της παρακολούθησης, με συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσής σας. Στην περίπτωση αυτή, δεν παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή μέρους αυτών, από την Ακαδημία. Κατά την προσέλευσή σας στις εγκαταστάσεις της Α&K BODYGUARD ACADEMY θα πρέπει να έχετε μαζί σας, ατομικά είδη καθαριότητας, φόρμα γυμναστικής, αθλητικά παπούτσια, χρήματα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, καθώς και η χρήση ενδυμάτων εκτός των παρεχομένων από την Α&K BODYGUARD ACADEMY.

Επιλέγοντας μέσα από τα προγράμματα σεμιναρίων της Α&K BODYGUARD ACADEMY το πρόγραμμα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την φόρμα με όσα στοιχεία σας ζητούνται. Είναι ξεκάθαρο πως όλα τα προσωπικά στοιχεία σας, θα τηρηθούν απόρρητα και δεν θα κοινοποιηθούν σε κανέναν.
Στη συνέχεια, το διοικητικό τμήμα της Α&K BODYGUARD ACADEMY θα επικοινωνήσει μαζί σας προς ενημέρωσή σας.
Ένα μήνα πριν την προσέλευσή σας στο σημείο συνάντησης, την ημερομηνία που θα έχετε επιλέξει, θα πρέπει να έχετε εξοφλήσει στον τραπεζικό λογαριασμό που αναφέρεται στην αίτηση συμμετοχής, ολόκληρο το ποσό των διδάκτρων και παράλληλα θα σας αποσταλεί το Τ.Π.Υ. Παρέχεται η δυνατότητα τα δίδακτρα να εξοφληθούν και με τραπεζική πιστωτική κάρτα, που θα σας εκδώσει η Α&Κ BODYGUARD ACADEMY εφόσον το εκκαθαριστικό σας πληροί τις προδιαγραφές.

Η επιτυχής αποφοίτησή σας από την Α&K BODYGUARD ACADEMY θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες στην ελληνική αγορά ασφαλείας, μιας και πιστοποιημένα πλέον θα έχετε τελειώσει επιτυχώς τα θεωρητικά και πρακτικά της σεμινάρια.

Η γνωστοποίησή της επιτυχούς αποφοιτήσεώς σας σε ελληνικές εταιρείες, (εφόσον το επιθυμείτε) είναι μία ακόμη υποχρέωση της Α&K BODYGUARD ACADEMY, η οποία θα ολοκληρωθεί με την αποστολή επιστολής σε εν δυνάμει εργοδότες σας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να απολαμβάνουν υπηρεσίες από επαγγελματίες του είδους.