Σχόλια των Εκπαιδευόμενων

Τα παρακάτω σχόλια είναι η αξιολόγηση που έκαναν μερικοί από τους εκπαιδευόμενους την τελευταία ημέρα που τελείωσαν το σεμινάριο στην Ακαδημία Σωματοφυλάκων της Α&K. Τα στοιχεία τους υπάρχουν στην Ακαδημία μας και δημοσιεύονται μόνο τα αρχικά των ονομάτων τους λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σχόλια Εκπαιδευόμενων:
ΣΧΟΛΕΙΟ 26 – 30.5.2014
Σ.Π.: Βρήκα την 5ημερη εκπαίδευση αρκετά καλή και πολύ ενδιαφέρουσα. Τα θέματα και η όλη διαδικασία ήταν αρκετά πλήρης και μέσα σε αυτό για το οποίο ήρθα. Οι εκπαιδευτές ήταν πολύ κατανοητοί. Ήταν μια εμπειρία πολύ χρήσιμη για μένα και γι’αυτό που κάνω.

Δ.Κ.: Η παραλαβή και μεταφορά μου στον τόπο εκπαίδευσης ήταν εξαιρετική. Η διαμονή στο ξενοδοχείο πολύ καλή, καθώς και η ποιότητα της διατροφής. Οι γνώσεις που αποκόμισα είναι πολύ χρήσιμες και η συμπεριφορά των εκπαιδευτών πολύ καλή. Η μεταδοτικότητα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Α.Μ.: Θεωρώ ότι το σεμινάριο βοηθάει ώστε να ξεκινήσει κάποιος με σωστές βάσεις αν έχει σκοπό να εργαστεί στο τομέα του close protection. Ο ισραηλινός εκπαιδευτής ήταν παρά πολύ μεταδοτικός και μεθοδικός και φάνηκε ο επαγγελματισμός από τα χρόνια που εκπαιδεύτηκε. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από τους τρεις Έλληνες εκπαιδευτές για τη βοήθεια τους και τις πληροφορίες και τις ικανότητές τους.

Ι.Κ.: πιστεύω πως το ξενοδοχείο ήταν καλό, το φαγητό ήταν καλό και επαρκές . Η συνεργασία ήταν πολύ καλή και σαφής, η εκπαίδευση ήταν καλή, ο εξοπλισμός των όπλων ήταν επαρκής και η εκπαίδευση ήταν άριστη. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και σας ευχαριστώ για την εκπαίδευση και τη συνεργασία.

Α.Π: η εκπαίδευση ήταν άψογη, απέκτησα πάρα πολλές γνώσεις πάνω στη δουλεία μου. Οι εκπαιδευτές ήταν πολύ έμπειροι. Θα ήθελα λίγο παραπάνω εξάσκηση πάνω στα όπλα. Οι τεχνικές του Krav maga ήταν πολύ άψογες και ο δάσκαλος ήταν πολύ μεταδοτικός. Στα επόμενο σεμινάριο θα προσπαθήσω να ξαναέρθω. Σε γενικές γραμμές το σχολείο ήταν πάρα πολύ καλό και οι γνώσεις που απέκτησα θα με βοηθήσουν.

Γ.Α.: από την ώρα της συνάντησης με την ομάδα και τους εκπαιδευτές υπήρξε καλή ατμόσφαιρα, ομαδικότητα και συνεχής ενθάρρυνση. Οι εκπαιδευτές ( Ισραηλινός και Έλληνες) είχαν άριστη γνώση του αντικειμένου και προσάρμοσαν ατομικά την εκπαίδευση σε έκαστο εκπαιδευόμενο. Ο γράφων προσωπικά επέμεινα με συνεχείς ερωτήσεις και εναλλακτικές λύσεις σε κάθε περίπτωση και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος από το γνωστικό επίπεδο και την διάθεση των εκπαιδευτών να απαντήσουν και να εμβαθύνουν καθώς και τη δυνατότητα να λύσουν κάθε απορία. Η εφευρετικότητα και η ευρηματικότητα των εκπαιδευτών ήταν κατά το ελάχιστο παροιμιώδης και εξαιρετική. Οι μεταφορές ήταν ικανοποιητικές αλλά κυρίως ευχάριστες και ασφαλείς.
Η διαμονή στο ξενοδοχείο ήταν εξαιρετική και φιλικότατη, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Η στολή είναι ποιοτικότατη και άνετη. Θα ήταν προτιμότερο να υπήρχε 2ο παντελόνι. Οι εγκαταστάσεις σκοπευτηρίου και αυτοάμυνας καλύπτουν κάθε επιχειρησιακή ανάγκη και ήταν καλοσυντηρημένες και πλήρεις. Θα πρότεινα αυτό το σχολείο ακόμη και σε άτομα που δεν ενδιαφέρονται για επαγγελματική κατάρτιση αλλά μόνο για αυτοπροστασία και εμπειρία εναλλακτικού ενδιαφέροντος.

Ε.Π.: κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερα την 1η μέρα που βγήκαμε στο δρόμο για συνοδεία VIP. Θα προτιμούσα να είχαμε μια ιδέα, πιο πριν, για το πώς να αποφεύγουμε επιθέσεις ή απλούς θαυμαστές.

Δ.Σ.: απόλυτα ικανοποιημένος και με τη θεωρία και με την πρακτική.

Κ.Ι.: μου άρεσαν οι εκπαιδευτές, με βοήθησαν πολύ και ήταν και πολύ κατανοητοί. Μου άρεσε η θεωρία και η πρακτική άσκηση, η φιλοξενία και το φαγητό που ήταν πολύ πλούσιο.

Λ.Γ.: πολύ καλή επικοινωνία, μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα των εκπαιδευτών.
Στοχευμένη εκπαίδευση χωρίς υπερβολές. Μέρα με την μέρα όλο και μεγαλύτερη βελτίωση από τη μεριά μου αλλά και των συνεκπαιδευμένων μου.
Άριστο φιλικό περιβάλλον αλλά και επαγγελματισμός την ώρα της εκπαίδευσης.

Ι.Ρ.: κατά την άποψη μου άκρως επαγγελματική εκπαίδευση αν και κουραστική.
Ιδιαίτερα ευχαριστήθηκα την πρακτική σκοποβολή κινούμενος και την συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση του όπλου.
Εξαιρετικός ο εκπαιδευτής στις τεχνικές απώθησης και ακινητοποίησης.

Ν.Μ: Είναι η δεύτερη φορά που παρακολούθησα κλειστό σχολείο. Την πρώτη φορά είχα πάει στο Ισραήλ το 2009.
Εδώ μπορώ να πω, πως ήταν καλύτερα. Ο Ισραηλινός εκπαιδευτής ήταν πιο κατανοητός.
Οι έλληνες εκπαιδευτές ήταν πιο αυστηροί, αλλά πάντοτε πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε ότι ρωτούσα. Πρώτη φορά έκανα καταδύσεις, οι οποίες έγιναν με ιδιαίτερη προσοχή από τον εκπαιδευτή μας. Η οδήγηση και τα μυστικά της, ήταν ένα ακόμη μεγάλο κεφάλαιο για μένα.
Η πρακτική σκοποβολή μου έμαθε πώς να χρησιμοποιώ το όπλο ασφαλώς. Άξιζε τα χρήματα που έδωσα.

Σ.Μ: διάλεξα το σχολείο των 5 ημερών. Κάθε μέρα τρέχαμε ασταμάτητα πάνω από 12 ώρες.
Ξύπνημα, πρωινό, θεωρία στην τάξη, σκοπευτήριο, γυμναστήριο, πρακτική στην πόλη, καταδύσεις, οδήγηση, παρακολούθηση, αντιπαρακολούθηση, μοτοσικλέτα, συνοδεία και πάλι από την αρχή, με αλλαγές στους ρόλους μας. Βράδιαζε και ήμουν πτώμα.
Αλλά μου άρεσε. Μάθαινα συνεχώς νέα πράγματα. Το φαγητό ήταν πολύ και καλής ποιότητας.
Η καθαριότητα στο ξενοδοχείο που μέναμε αρκετά καλή. Μπράβο σας.